top of page
image.jpg

 

Workshops​ 2024

 

21-01 Visionboard maken.

In sfeer, kleur, tekst en beeld haal jij je binnenste en geef jij jouw toekomst visueel vorm. Met de hulp van een zachte maar krachtige visualisatie gaan we op zoek naar jouw diepste verlangens en de juiste kleuren die gaan helpen met jouw visionboard. We gaan scheuren, knippen, plakken en je maakt een prachtige collage. We besteden veel aan dacht aan het analyseren van het kleurgebruik en de positionering van woord en beeld.

11-02 De kleuren van je hart.

14 februari is de dag van de liefde. En liefde komt uit het hart. Of toch niet? En welke soorten liefde zijn er? En door welke kleuren wordt de liefde vertegenwoordigd? We gaan aan de slag met 5 kleuren en hun betekenis. Welke kleuren heeft jouw hart?

03-03 Kleur bekennen (de fundamenten).

Net als een huis heeft een mens fundamenten nodig om verder op te bouwen.

Kleur bekennen of "leren vliegen zonder te gaan zweven" gaat jou helpen met het opbouwen of herstellen van deze fundamenten. Deze dag besteden we aandacht aan de fysieke kleuren. Geschikt voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 40 jaar. Ja, ook voor mannen. Ook zij kunnen moeite hebben met de nieuwe periode in hun leven. In deze workshop leer je hoe je kleur in kan zetten om op een positieve en krachtige manier om te gaan met de overgang.

31-03 Kleur bekennen (persoonlijke groei).

Vanuit een goede basis kan je verder groeien en leren vliegen zonder te gaan zweven. Deze dag besteden we aandacht aan de mentale kleuren en hoe deze te verbinden met de fysieke kleuren. Geschikt voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 40 jaar. Ja, ook voor mannen. Ook zij kunnen moeite hebben met de nieuwe periode in hun leven. In deze workshop leer je hoe je kleur in kan zetten om op een positieve en krachtige manier om te gaan met de overgang.

21-04 Manieren om het leven te vieren.

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Deze kreet van Loesje is o zo waar, maar hoe doe je dat? Met eenvoudige technieken en creatieve oefeningen kun jij ook het leven leren vieren.Leer je zelf nog beter kennen met deze workshop en leer vooral om te kunnen lachen over je eigen eigenaardigheden.

 

 

Inclusief materiaal, koffie, thee, water, lunch en lekkers. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Tijdig reserveren is aan te bevelen i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Reservering is bevestigd na betaling.

Kosten €95,-

Tot 31 december 2023 

5=4 vroegboekkorting, dus je betaalt er 4 wanneer je je inschrijft voor alle 5 de workshops. Tot gauw.

bottom of page